Joulu ei tunnu joululta ilman nukkekodin kalenteria...

Joten, jos haluat vaihtoon kanssani, laittele viestiä mitkä luukut haluat vaihtaa, yhteystietoja voi laittaa sähköpostiini: [email protected]

Joulukalenteriluukut:

1. Merja H. ja Jaana S-T

2. Minna J. ja Maisa

3. Tiina H. ja Sari V.

4. Johanna O  ja Sirpa H.

5. Ninni K ja Päivi S.

6. Tiina O. ja Marianne M.

7.Susanna T-A ja Kati L.

8. Mira L. ja Leena A

9. Katja L. ja Maija R.

10. Ninni K. ja Kati L. ja Maija R.

11. Tiina H. ja Jaana S.

12. Minna J.

13. Johanna O.   ja Päivi S. ja Katja L.

14.  Sari V. ja Sinikka M.

15. Ulrica S. ja Sinikka M.

16. Merja H. ja Maisa

17. Sirpa H. ja Marianne M.

18. Ulrica S ja Jaana S.

19. Tiina O. ja Kati L. ja Mira L.

20. Minna J. ja Sinikka M.

21. Sari V. ja Sinikka M.

22. Ulrica S. ja Sinikka M.

23. Maija R  ja Jaana S-T

24. Susanna T-A ja Leena A.

Eihän sinne jouluun enää ole niin kauan aikaa;O)

PS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:

Joulukalenterini on kivasti täyttynyt, joten ei muuta kuin tuumasta toimeen ja luukkujen tekoon. Moni on viesteissä kysellyt, minkälaisia luukkuja haluan, joten pientä infoo tämän hetkisistä projekteista:

Eli rakenteilla iso valkoinen talo, jossa asustelee kolmilapsinen perhe:

vanhin poika n. 10-12; harrastaa kitaransoittoa, lätkää ja futista yms. urheilua, tyttö n. 5-7 vuotias sekä vauva, äiti harrastaa askartelua ja erityisesti nukkekoteja, isä puuhastelee kaikenlaista (?), perheen yhteisenä intohimona on Egypti; alakerrasta löytyy ko aiheisen mukaisesti sisustettu biljardi-baarihuone. Lisäksi perheellä on lukuisia eläimiä.

 

Valmiina Eläkemökkini jossain Lapissa veden äärellä.

Tekeillä kirjakauppa, jossa "lukuterassi-kahvila" yläterassilla.

Matchboxin kenkätalo: alkutekijöissään, tulee pienten Trollipeikkojen koti

Aurinkoinen-talot: mittakaava n. 1/30

Yleensä muissa projekteissa käyttelen mittakaavaa 1/12. Lisäksi suunnitteilla boxi, jonne keräilen nukkekotien nukkekoteja, sekä tällä hetkellä vaivaa tosi suuri talokuume: tahtoo rintamamiestalon sekä haaveissa tehdä pojan kanssa kummitustalo....ja kaikkea muuta kivaa;O)

Eli yhteenvetona; kaikki ovat tervetulleita luukkuja, ne voivat olla itse tehtyjä, ostettuja tai materiaaleja, kaikki käy.

Ei muuta kuin kaikille oikein lämmintä loppukesää, aurinkoista syksyä ja mukavaa joulun odotusta. Tänä syksynä, mikäli aikaa löytyy, tarkoitukseni olisi vaihtaa tämä blogini muuhun blogipohjaan, tähän vuodatukseen kun en ole ollut tyytyväinen enää pitkään aikaan, suututtaa hävinneet kuvat ja tälläkään hetkellä ei tallennettuja kuvia pysty tallentelemaan. Mutta mikäli blogini osoite vaihtuu, ilmoittelen siitä kyllä.

PSSS!:

Mikäli sinulta löytyy "ylimääräistä" joulukalenteriluukkuun sopivaa,, olen tekemässä nukkiskalenteria myös 9-vuotta täyttävälle pojalleni, joka puuhastelee oman kotinsa parissa (tavallinen talo, jossa asustelee vaihtevasti Sylvian Famils-hahmoja, Finjas and Ferb-ukkelit, Simsonit), olisi kiva yllätys hänellekin...