Tänään sain postitettua loputkin kalenterit ja paketit, eli Jaanalle, Jennille ja Virpille. Itselleni on tullut useana päivänä mieluisia salaperäisiä kirjeitä ja isompia pakettejakin odottaa huomista postissa käyntiä....Onneksi ensi viikolla saa jo aukaista ensimmäisen luukun.

Muuten täällä on jouluinen fiilis hakusessa tuon pimeyden takia. Muutaman päivän sai nauttia talvisesta luonnosta ja nyt kaikki lumi on sulanut, on niin pimeetä täällä metsän keskellä. Toivottavasti edes jouluksi saadaan valkea maa.

Viime viikonloppu meni pikitien päässä poikien kanssa Dinosauruksia katsomassa. Tosi upea show ja onneksi niitä ei ole enää olemassa, sen verran isoja otuksia ne ovat olleet. Reissu meni hyvin, ainut  virhetikki (isännän mielestä) oli kahvitauko Kuortissa ja vierailu Woodparkissa. Näin unelmataloni, joka ei jättänyt ajatuksiani rauhaan. Iski armoton talo kuume, isompi talo on saatava, eikä entinenkään ole valmis...tuumasta toimeen, harkittuani 3 päivää, nyt talo on varattuna ja hyvä ystäväni tuo sen perjantaina minulle ja entinen keskeneräinen talo siirretään syrjään odottamaan poikien kasvamista ja yhteisen kauhutaloprojektin aloittamista tai eihän sitä jos siihen sitten tuleekin jotain muuta. Mutta uutta taloa alan sitten tekemään ykköstaloksi, johon siirrän tarvikkeet pienemmästä talosta...ja niin oottaahan tuossa tuo kauppakin tavaroita vielä sisälle, mökki on edelleen paketissa ja muutama Lundby ullakolla...ja ennenkaikkea, taas kerran vannotin isännelle että tämä on sitten viimeinen talo (...tällä erää...heh heh). Alla Finn Aimossa myytävänä oleva samanlainen talo, minkä onnellinen omistaja minusta perjantaina tulee...

nukkekoti nukkekodit

Ei muuta kuin kaikille oikein mukavaa joulukuun odotusta;O)