Viikko sitten lauantaina tuli piipahdettua Lahdessa nukkekotimarkkinoilla. Markkinat olivat mukavat kuten aina; mukaan tarttui runsaasti uusia ideoita, jonkin verran ostoksia(heh heh) ja ennenkaikkea mukaavia kohtaamisia muitten hurahtaneiden kanssa. Ostoksista mukaan tarttui muutama Reutterin posliini (takka ja astioita), Beatrix Potterin posliiniastiasto, lehtiä, kankaita, listoja yms. Hannalta ostin kauan haluamani Mikin ja Akun

sekä tämän aivan uskomattoman upean papukaijan, joko talon lemmikiksi tai sitten rakenteilla olevaan eläinkauppaan, saas nähdä:

Katriinan taitavien käsien valmistaman upean auringonkukka-asetelman:

sekä kukka-asetelmapakkauksen, jonka sain lopultakin valmiiksi useitten tuntien teon jälkeen ja oli muuten urakka, mutta mielenkiintoinen sellainen, harmittamaan jäi ettei tullut ostettua niitä muunlaisia, mutta kenties niitä on tuolla aikaisemmilta reissuilta muutamia vielä tekemättä;O)

Kaiken kaikkiaan oli mukava reissu, Arjan kanssa tuli paranneltua maailmaa, naurettua ja käväistyä muutamassa muussakin liikkeessä matkan varrella. Ikävä kyllä näillä näkymin Forssaan en pääse tänäkään vuonna, joten ei muuta kuin odottelemaan syksyä, mahdollista Tukholman reissua....lämmintä kesää ja törmäillään;O)