Aikaa on kulunut liian kauan edellisestä päivityksestäni, siinäkin odotettiin joulua...vuosi sitten. Nytkään ei jouluun ole aikaa kuin reilu kuukausi ja pienellä haikeudella odottelen joulukuun alkua, sillä tänä vuonna en jostain kumman syystä ruvennut  joulukalenterivaihtoon...harmittaa. Eräänä iltana katselin aikaisempien vuosien joulukalentereista saamiani tavaroita ja ei voi kuin ihailla niitä töitä joita minulle on kertynyt. Erityiskiitos viime vuoden kalenterista, joista ei ole mitään kuvia vielä täällä,kenties nekin ilmestyvät jokunen päivä.

Mineilyrintamalla on ollut pientä puuhastelua koko ajan, taloprojekti on keskeneräinen sisustuksen osalta. Tänä syksynä aloitin kauan aikaa sitten ostamani oman eläkemökki-projektini valmistamisen. Talo on pieni kaksikerroksinen huvila, ostettu FinnAimosta. Alkuperäisenä tarkoituksenani oli siitä tehdä eläkemökki minulle ja puolisolleni, mutta sattuma astui kuvioihin. Pari kesää sitten ostin Lahden miniatyyrimarkkinoilta kaksi nukkea, jotka olivat kuin minä ja puolisoni vanhoina, heidän oli tarkoitus muuttaa eläkemökkiin, joka sijaitsee jossain korvessa järven rannalla, mutta kuinkas kävikään, veljeni perhe saapui vierailulle ja heidän koiransa majoittautuivat samaan huoneeseen nukkekotieni kanssa ja kuinkas ollakkaan, toinen koirista kiinnoistui niin paljon puolisostani, että söi sen pään kokonaan, joten nyt sitten rakennan eläkemökkiäni vain itselleni toteuttaen omia unelmiani mm. löytyy jo valmiina Harley Davidson -pyörä jota olen aina himoinnut...eli elämää minikoossa;O

Tänä vuonna pääsin pitkästä aikaa Turkuun nukkekotiseminaariin ja siitä matka jatkui lahden toiselle puolelle Tukholmaan ja messuille. Messut olivat ihan mielenkiintoiset, tiesi mitä odottaa, muttei hirveenä uutta ollut tullut edellisiin vuosiin verrattuna, mutta kyllähän tuolta ostoksiakin löytyi: itselle ja nuorimmalle pojalleni, joka kovasti puuhastelee oman kotinsa parinsa, isoveljen avustamana.

Alla ostossaalistani kuvattuna eläkemökkini portailla:

Pientä ja tarpeellista:
 

 

Huonekaluja ja punottu sohvaryhmä:

Huonekalut olivat korijuttuja lukuun ottamatta edullisia, puoleen hintaan;O)

Talo ja mökkiprojektit edistyvät omalla painollaan, kuvia saapuu joku päivä.

Ei muuta kuin lämmintä talven odotusta kaikille;O)