Aikaa on jälleen kulunut siitä kun viimeksi olen joutanut kirjoittelemaan. Tällä välillä on tullut käytyä Helsingissä Kamelotin konsertissa ja ostoksilla... synttäreitä on viettänyt ainakin Virpi ja  tänään Mimiko; onnea heille molemmille.

Virpille Kurjenpolveen lähti seuraavanlainen paketti:

1541299.jpg

Ja Mimikolle

1541308.jpg

Helsingissä käydessä eksyin (heh heh, uskoo ken tahtoo, kiitos Terhille osoitteiden lähettämistä tekstiviestillä) muutamaan askarteluliikkeeseen:mm Hobby Pointista löysin huonekaluja, kaakeleita, rautalankaa yms. ja Minimaailmasta yllätys yllätys, mukaan tarttui nukkekodin alakerta ja kalusteita:

1541293.jpg

Tässä vielä palasina ja tässä osaksi koottuna ja mallattuna nukkekodin alle:

1541296.jpg

Ostin tuon isoimman mallin, jotta saan tehtyä siihen myös pihaa ja saan enemmän huonetilaa. Alakertaan on tarkoitus tehdä sauna, takkahuone ja kellari, kenties pieni verstas...Pintaan kokeilin mannaryynirappausta, ei tullut ihan tasaisesti joka puolelle, mutta eihän ne oikeissa taloissakaan ole joka puolelta "ryppyset". oviaukon eteen tulee porrasaukko, portaat nousevat ylös kummaltakin puolelta, ei  ole vielä paikoillaan, vaan oottamassa pintamateriaalia. Joten tekemisen puute ei pääse iskemään.