Viime viikot on mennyt sompailessa töitten ja kodin väliä, jatkuva sairastelu riesana. Iltaisin olen koittanut kaiken muun keskellä aherralla synttäriswapin kimpussa. Irtiotto arjesta tuli tehtyä viime lauantaina; suunnistettua Tampereelle kädentaitomessuille, matkaseurana hiihtolomaa viettävä poikani Miska ja matkan varrelta mukaan tullut Arja. Mukaan tarttui kaikenlaista kivaa1376170.jpg

Yleikuvaa ostoksista, puuttuu liimat, nukkekotilehdet, työkalut yms.

 Wooperilta aivan ihastuttavia astioita, joita tuli hamstrattua pariinkin otteeseen (minun onneksi ei ollut myynnissä sinistä, lempiväriäni), joten rahaa jäi muihinkin tuhlattavaksi1376162.jpg

Nyt oikeastaan harmittaa, että tuli noita keltaisia mukeja, lautasia ja pieniä "murokuppeja" ostettua vain kahdet, perheessänihän on 5 henkilöä...seuraavan kerran sitten;)

Nukkekoti ja Lelusta oli ennakkotilaus rakennustarvikkeista ja tuli sieltä jotain muutakin pientä ostettua. Dolorekselta sain onneksi liimaa ja niin...taas yhden Reutterin; vaakan ( en vain ole vielä tarkistanut, onko minulla se jo ennestään)

1376166.jpg

Löytyi sieltä tuo toinenkin vaaka sekatavarakauppaan

Kaikenlaista kivaa sieltä tuli ostettua, kiva oli nähdä tuttuja ja vaihtaa kuulumisia. 1376168.jpg

Enkeleitä, Aution lasilintuja (nyt on jo 6 erilaista!), sinistä lasia, kynttilöitä,

1376167.jpg

suklaata kauppaan, tulitikut

1376140.jpg

Ja ennenkaikkea tämä aivan ihastuttava kahvimylly, kuin suoraan edesmenneeni äitini kotoaan mökille tuoma kahvimylly.

Tässä messuilta löytämäni. Kuten huomaatte, uusi kamera on todella parempi entiseen verrattuna. Tästä innostuneena, napsin myös muutaman kuvan nukkekotini tämän hetken vaiheesta. Löytyy Nukkekotini linkin alta.