1258511.jpg         Tervehdys kaikille! Sain viimeinkin jotain laittettua näille sivuille...Nukkekotiprojektia puuhailen sen mitä kerkiän töiltä sekä kahden pojan (3- ja 7-vuotias) hoidolta. Harrastuksiani on myös lukeminen,  ja erilaiset kädentyöt,joten näillä sivuilla tulee varmaan olemaan kaikenlaisia näperryksiäni.Työn alla on tällä hetkellä vuosi sitten synttärilahjaksi puolisoltani saama Sinooperistä ostettu keltainen nukkekoti sekä Tukholman miniatyyrimessuilta marraskuussa ostamani kauppa, jonka ystäväni Arja raahasi matkalaukkunsa päällä (omassani ei onnistunut)  ilman kolhuja kaikki junamatkat Turusta tänne Savoon. Kiitos Arja vielä kerran sinulle! Lisäksi keskeneräisenä odottaa myös kahden Lundbyn itsetekemä yhdistelmä sekä ystävältäni muuton edestä saama Lundby 60-70- luvun vaihteessa kahtine lisäkerroksineen. Joten askartelua riittää.

Nukkekodistani tulee nykyaikainen vanhempien ja kolmen lapsen koti, runsaine kotieläimineen (ei vielä tiedossa mitä, mutta tarkoitus olisi ainakin kissa, koira, akvaario, lintu, joku matelija). Perheen harrastuksia ovat kaikenlaiset musiikkiin, luontoon ja käsitöihin liittyvät: äiti on ahkera käsitöitten tekijä, isä metsästää, kalastaa ja soittaa saksofonia, poika pelaa jääkiekkoa ja soittaa kitaraa, tyttö maalaa yms. Sisustuksessa tykkään jonkin asteisesta gountry life-styylistä, kuparipannut  ym vanhat esineet ovat aivan ihania. Tarkoitukseni on jossain vaiheessa tehdä myös piha kasvihuoneineen, vesialtaineen.. Kauppa tulee olemaan sekatavarakauppa, jossa on myynnissä sitä sun tätä.

Lisäilen tekemiäni juttuja ja kuvia sitä mukaan kun kerkiän, toivottavasti viihdytte näitten parissa sekä annatte minulle uusia kivoja vinkkejä.