Niin sitä sitten vietettiin Miskan 9-vuotis synttäreitä suuren vierasjoukon kera ja hauskaa tuntui olevan niin sankarilla kuin vieraillakin; syötävää riitti ja laulu raikui ( Playstationista) ja hauskaa oli myös tehdä toisesta muumiota wc-paperiin käärien. Teemana oli tänäkin vuonna kauhu ja örkit yms. ja sankarin kakkutoiveita yritin toteuttaa ja tulos oli tällainen:

Sisällä Ullan Unelmasta ostettua vadelmahyytelöjauheesta ja kermasta sekoitettua hyydykettä ja persikkasosetta, päällyksen ja osan koristeista tein sokerikuorrutteesta (tykkäävät meillä enemmän siitä kuin marsipaanista), lisäksi laitoin muovisia torakoita ja kärpäsen päälle. Hämähäkki-koristeet on tehty suklaamuottiin, johon tein hämähäkin  ensinsokerikuorrutteella ja erilaisilla kakunkoristeilla ja päälle laitoin sulatetun valkosuklaan. Pääkallo ja kärpäsentoukan on tehty sokerikuorrutteesta ja veriset aivot samoin, koristeena kakkugeeliä.

Muuta tarjottavaa oli mm. voileipäkakut

sekä myös Ullan Unelmasta ostetusta sitruunahyytelöjauheesta (tosi helppo tehdä, sekoitetaan vaan vähän vettä ja vatkattua kermaa) tehty mango-sitruunakakku:

Lisäksi Miska suurena muffinsin ystävänä halusi myös niitä, joten tein sitten salmiakki-pätkiksillä makeutettuja suklaamuffinseja:

Että sellaiset olivat Miskan 9-vuotissynttärit.

Kameran muistikortin kätköistä löytyi myös Saskan 4-vuotissynttärien kakku viime vuodelta

sekä sama kakku kun "tulivuori" purkautuu

Sekä Saskan koristelema kakku, kun kummisetä Jesse kävi aikaisemmin juhlimassa synttäreitä

Ja Miskan ja Saskan yhdessä koristelema Isäinpäivän kakku viime vuodelta

Ja nyt ei kuin odottelemaan mikä on Saskan 5-vuotis synttäreitten kakkutoive joulukuussa...